Beoordelingen

Wat vinden onze klanten van ’t Kombuis?

Wat zeggen onze klanten?

’t Kombuis in Bruinisse word goed aangeschreven door onze bezoekers.

4.4/5
4.8/5
Klantbeoordeling
We kwamen zonder reservering met een groep van 6 personen en hebben er heerlijk gegeten. De visplaat voor 2 personen bestond uit een ruime hoeveelheid vis. Die hoeveelheid is ongekend in de randstad. Heerlijk bereide verse vis, alsook de bijgerechten. Zeker een aanrader!
Deborah Lieuw-A-Len
Leuk en gezellig eetcafé waar je heerlijk kan eten voor een goede prijs met vriendelijk personeel echt een aanrader het is op sommige dagen wel aan te raden om vooraf te reserveren.
mykel saarloos
Lekker en veel voedsel op je bord. Vlees, vis en aardappelen/frites prima, sauzen erg goed en salades en fruit vers. Groentenmix deels vers deels uit glas of blik. Dat is het enige minpuntje. Bierkaart prima. Bediening top. 😉
Egbert Egberts
Lekker gegeten voor een mooie prijs. Vriendelijke bediening. Ga er zeker terug en raad het aan 😁
Daphne schutte
Ik heb vanavond, de gourmet schotel gegeten. Vlees en vis hadden we besteld. We hadden ruimschoots voldoende, en zeer goed verzorgd. Hartelijk dank daarvoor. Rian van der Have
Rian van der Have
Op onze reis door Zeeland wilden we nog iets eten. We waren in de buurt van Bruinisse en zo belanden we in 't Kombuis, mede door de recensies. Voor reserveren was geen tijd maar bleek geen probleem. Uit het menu hebben we onze keuze laten vallen op de visplaat. Het bord was niet mooi opgemaakt, maar we hebben genoten van 4 verschillende soorten vis, warme en koude groenten, frites en gebakken aardappelen. Zodra we weer in de buurt zijn gaan we er weer eten. Een dikke pluim.
Frits Boelema
We hebben hier heerlijk gegeten met 2 kinderen! Het waren grote porties met veel extra groente en salade. Ook de aardappeltjes, patat en het vlees waren erg goed. De bediening is ook top! Toen ons zoontje zijn vork liet vallen op de grond kwamen ze gelijk een nieuwe brengen en ook toen er drinken gemorst werd kwamen ze zonder te hoeven vragen langs om het droog te maken. Echt top!
Hilgrit van Asselt

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren in ons restaurant? Dat kan!
Reserveren is uitsluitend telefonisch mogelijk in verband met beschikbaarheid.

Telefonisch reserveren